Min Världs Filosofi ``Ämne: Alkohol filosofi nr 1´´

Alkohol filosofi .
mjöd och vin började konsumeras för ungefär runt 10 000 år sen och ölen för typ 8000 år sen den renare varianten alkohol kom för bara 1000 år sen.
Om man ser från åsyn av hälsa i samband med alkohol konsumtion så är följderna alltid negativa oavsett intags mängden.
De omedelbara effekterna av intag av etanol är berusning och, när mycket stora mängder intas, alkoholförgiftning. Långvarig konsumtion av alkohol kan leda till olika sjukdomstillstånd.
Till den som dagligen förtär öl är resultatet ölmage.
Till den som tänker skaffa stor mage ta detta i akt med kombination fet mat ``fast food´´ men tänk på att om du nu en dag sitter där lönnfet och ångrar dessa onödiga intag så kommer det dels ta dubbelt så lång tid att förbränna om inte 4 dubbelt att förbränna och återgå till de fysiska stadie du var i innan du påbörjade konsumtionen men garanti för att inre kroppsliga funktioner ska återgå till sitt fullo kan ej garanteras dels den psykiska påverkan är negativt i form av depritioner och ångest hjärtklappningar.
Dels under konsumtionen av alkohol kan det förekomma att du i högre missbruk kan få blackouts vilket gör att inga garantier för säkerheten runt din omgivande sociala omkrets kan garanteras en trygg tillvaro.
Man kan förlora goa vänner med sitt dåliga beteende ha alltid det i åtanke att du sätter verkligen ditt liv på prov och påfrestningar ffysiskt som mentalt.
Tänk så mycket vi hade kunnat spara in på sjuka människors beteende och okunskap ´´dårskap´´ om vi levti en värld med upplysande effekt som verkar för alla som gynnar världens välbefinnande och ekonomiska kurs uppåt.
Det finns många anledningar att inte ens dricka en droppe alkohol, vin , öl ...
Inte bara du som påverkas utan även din omgivning så var inte egoistisk och inte bara de även de efterlevande dina ofödda barn drabbas negativt.

Du kan fortfarande ha kul och vara social utan alkohol ersätt de med någon sockerfri dryck som del är fri från tillsatser ... men börja kanske med typ pepsi maxi , zero drycker juicer saft eller alcohol fria drinkar ...

Information till denna diskussion har jag fått lite från Wikipedia, Men till största del egen upplysning genom hur jag sett folk levt och självbiografi på hur min kropp har fungerade genom åren med förtäring av alkholen i min kropp ,

Kämpa emot sträva alltid efter att må bra med dig själv lyssna till din kropp och vad ditt psyke säger.

För var dag som gå sträva efter att vara en bättre human person som du kan va.

Tänk även på att har du ett instabilt psyke eller dålig självkänsla ska du absolut inte dricka ... de negativa effekterna av detta finns ingen ände för hur många konsekvenerna kan bli plus du sjunker djupare ner i skite än du var i innan ... som en drog

våldsutlösare, brott , mental övertrohet tror man kan allt och är starkast i världen - våld negativt.

fundera en stund reflektera över hur du vill leva ditt liv i fortsättningen se alltid hur du utför dina verk och tänk på konsekvenserna över dina handlingar.

jag vill hjälpa er alla att upplysas och bli god human ioch leva i nuet.
friheten är obegränsad att inte vara beroende och uppbunden till behov.
slå dig fri.
tyck inte vad andra tänker i detta utan just do it.
tro på dig själv att lyckas och var lugn det lönar sig i längden du vinner på de och vännerna påverkas positivt och din generation i sitt nästa skede kommer leva goda liv om du har ett positivt tänk i nuet och dina konsekventa handlingar.

DU OCH JAG OCH GENERATIONEN EFTER ÄR FRAMTIDEN OCH NUET.

ÄLSKAD VARE LIVET OCH LIVET SOM KOMMIT OCH ÄN SOM INTE ÄR.

kommentera gärna över min filosofi i detta nummer 1 Alkohol                   Öl är som denna Danska öls namn ... KNARK                                       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0